Közlekedési Kultúra Napja - 2019. május 11.

2019. május 11-én, a Közlekedési Kultúra Napja alkalmából a Magyar Közlekedési Szövetség, mint főszervező a Magyar Autóklub közreműködésével, a BKV társszervezésével rendezett nyílt napot a BKV VJSZ Kft. telephelyén.

Tisztújító Közgyűlést tartott a Magyar Közlekedési Szövetség

A városi közlekedési társaságokat és a közlekedéshez kapcsolódó szolgáltatókat is a tagjai között tudó Magyar Közlekedési Szövetség 2018. február 13-án tisztújító Közgyűlést tartott, amelyen Dr. Várszegi Gyula Elnök mandátumát a Közgyűlés egyhangúlag 2 éves időtartamra meghosszabbította.

Országos Közlekedésbiztonsági Vetélkedő, 2017. május 12-13. Szeged

A 20. Országos Közlekedésbiztonsági Vetélkedőnek Szeged városa adott otthont. A versenyen trolibusz kategóriában 6 csapat, villamos kategóriában 7 csapat, autóbusz kategóriában 18 csapat, összesen 62 fő versenyző mérte össze a tudását. A kétnapos verseny első napján az elméleti, a másodikon a gyakorlati versenyen mérték össze tudásukat a résztvevők. 

A látogatókat további érdekes programokkal várták: volt gyerektorna, bábelőadás, drámatréning és ugrálóvár. A nap egyik legizgalmasabb kihívása a villamoshúzó verseny volt, de nagyon sokakat érdekelt nyitott villamostelephely is, ahol az érdeklődők bepillanthattak a kulisszák mögé is.

         

További képek és információk az eseményről:

https://www.facebook.com/pg/szegedi.kozlekedesikft/photos/?tab=album&album_id=1484142108271391

https://www.youtube.com/watch?v=Zp6jeoe3pkk

http://vtvszeged.hu/s_!news/i__44/i__20829